Mobiliteit

CarProf Houten aangesloten bij landelijk netwerk van NexDrive

Eigenaar Hans Crum ziet toekomstvisie NexDrive naadloos aansluiten bij eigen plannen

CarProf Houten maakt zich klaar voor toekomst

Houten,
Per 1 september is CarProf Houten aan de Waterveste in Houten aangesloten bij het landelijk netwerk van NexDrive, service network for next generation cars. Dit is een eigen formule van onderdelendistributeur Alliance Automotive Group Benelux voor het onderhoud aan elektrische en hybride voertuigen. Door onderdeel te worden van NexDrive zorgt CarProf Houten dat zij zich kunnen profileren als elektrisch voertuig specialist. De werkplaats is inmiddels volledig ingericht om ook onderhoud en reparatie aan elektrische en hybride voertuigen uit te voeren voor hun klanten, oftewel zij zijn klaar voor de vraag van morgen.

Eigenaar Hans Crum ziet dat de toekomstvisie van NexDrive naadloos aansluit. Bij zijn eigen plannen om in te spelen op deze groeimarkt. Waarom zij in deze formule geloven, delen zij graag: “Wij bieden al bijna 45 jaar alles voor uw auto onder 1 dak aan. Dit is niet alleen makkelijk voor u maar ook een belofte aan u die er voor zorgt dat wij doorlopend  inspelen. Op alle nieuwe marktontwikkelingen. Zo zijn wij al sinds 2014 actief op het gebied van onderhoud en reparatie van Hybride. Plug-in Hybride en volledig elektrische voertuigen, alleen een officiële erkenning ontbrak nog. Met de NexDrive erkenning is op het gebied van elektrische- en semi elektrische mobiliteit de cirkel nu rond.

Werkplaats

NexDrive is een kwaliteitserkenning waar wij trots op zijn. Dit bevestigd dat onze werkplaats is uitgerust met de juiste apparatuur. De nieuwste software en beschermingsmiddelen en onze technische mensen alle kennis in huis hebben om onderhoud en reparatie aan elektrische. En hybride voertuigen te mogen en kunnen uitvoeren. Net als bij de door fossiele brandstof aangedreven auto’s hebben wij als universeel garagebedrijf toegang tot alle software. Storingsinformatie en originele onderdelen van ieder merk auto. De fabrieksgarantie blijft dus behouden.”

Maar NexDrive gaat verder dan dat, omdat de markt zich snel en continu ontwikkeld wordt de kennis van de autotechnici up to date gehouden. Deze trainingen zijn onderdeel van TECH360, een ander vooruitstrevend concept van de leidende onderdelendistribiteur uit Ede. Als erkend NexDrive servicepunt zijn de monteurs van deze CarProf in Houten dus opgeleid om alle systemen en elektrische delen van uw auto te onderhouden en te repareren.

Accountmanager Lesley Kraak legt de combinatie van NexDrive en TECH360 wat verder uit: “De automobilist heeft altijd de weg naar de universele garage weten te vinden. Vanuit TECH360 helpen we deze garagisten en monteurs voorbereid te zijn op nieuwe ontwikkelingen. Met onder andere Hybride/EV opleidingstrajecten, ADAS trainingen, EV gereedschapsets, Pass-Thru, remote diagnostics, RI&E en on-the-job ondersteuning. Met de unieke combinatie van TECH360 en NexDrive gaan we ervoor zorgen dat consumenten ook met de volgende generaties voertuigen bij universele autobedrijven kunnen blijven komen.” Zo biedt CarProf Houten u niet alleen vandaag maar ook morgen dezelfde kwaliteit als een merkdealer, plus de vertrouwdheid en uitstekende service die u gewend bent.

De belofte van NexDrive:

  • Behoud van fabrieksgarantie
  • Experts in alle merken
  • Modernste elektrische apparatuur
  • Altijd up-to-date software
  • Continu bijgeschoolde autotechnici
  • Specialist in gecombineerd onderhoud aan hybride voertuigen
  • Service van uw vertrouwde garagebedrijf
Vorig bericht Infor benoemt Hein Kivits tot countrymanager Benelux
Volgend artikel Staatssecretaris Gunay Uslu slaat Piet Mondriaan Vijfje

Nu op WijUtrecht