HR

Nathan Hutting benoemd tot bestuurslid Vereniging VvAA

Nathan Hutting is werkzaam bij het Centrum Fysiotherapie & Manuele therapie te Rijen

Nathan Hutting benoemd tot bestuurslid Vereniging VvAA

Utrecht,
De Algemene Ledenvergadering (ALV) van Vereniging VvAA heeft fysiotherapeut Nathan Hutting gisteravond tijdens de 103e ALV benoemd tot lid van het bestuur. Hij volgt daarmee fysiotherapeut JanDiet Berendsen op die zijn maximale termijn als bestuurslid heeft bereikt.

Nathan Hutting is werkzaam bij het Centrum Fysiotherapie & Manuele therapie te Rijen. Na zijn studies aan de Hogeschool van Utrecht en de Vrije Universiteit Brussel is hij gepromoveerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen (2015). Zijn proefschrift ging over duurzame inzetbaarheid van werknemers met klachten aan de arm, nek en/of schouder (KANS).

Nathan Hutting

Nathan Hutting: “Graag wil ik mijn bijdrage leveren aan het ondersteunen en ontzorgen van zorgprofessionals, zodat zij zich kunnen focussen op het verlenen van kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg. Daarnaast vind ik het een eer mijn bevlogen collega-fysiotherapeuten te vertegenwoordigen en hen een duidelijke stem te geven.”

Naast zijn functie als bestuurslid voor VvAA heeft Nathan Hutting ook zitting in het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Manuele therapie (NVMT) en is hij lid van het Wetenschappelijk College Fysiotherapie van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Naast zijn werk in de praktijk is Nathan Hutting als wetenschappelijk onderzoeker verbonden aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Tevens zijn Miriam Stoks, apotheker en Tijmen Hiep, tandarts herbenoemd voor een nieuwe termijn.

Het bestuur van Vereniging VvAA telt acht leden: Willem Veerman (huisarts), Thomas Schok Rivera Gálvez (chirurg), Nathan Hutting (fysiotherapeut), Tijmen Hiep (tandarts), Miriam Stoks (apotheker), Brigitte Cornelissen (dierenarts), Conny van Velden (kinderverpleegkundige) en Raymonda Romberg (anesthesioloog).

Vorig bericht Metropoolregio Utrecht: 400 miljoen voor 80.000 woningen
Volgend artikel Groot onderhoud Rijksstraatweg Breukelen-Loenen

Nu op WijUtrecht