Adverteren op WIJUTRECHT

Genereer nieuwe businesscontacten met WijUtrecht
WijUtrecht is onderdeel van WijBusinessNieuws en is een belangrijk zakelijk medium in uw regio, niet alleen om te lezen, maar ook om op te adverteren. Onze websites hebben in korte tijd hun bestaansrecht in de markt bewezen. Met een nog steeds verder groeiend aantal bezoekers is WijBusinessNieuws een belangrijk medium geworden voor veel zakelijke gebruikers, op zoek naar regionaal business nieuws en voor het opdoen van kennis en inspiratie.

Profiteer van de exposure en expertise van WijUtrecht
U kunt profiteren van onze expertise door gebruik te maken van de exposure op de website. Door een gerichte plan van aanpak krijgt u naast de nodige exposure ook een belangrijk marketing instrument in handen.  Deze stellen wij op maat voor u samen en is volledig afgestemd op uw behoeften.

Verdere ondersteuning
Wij kunnen u ook ondersteunen door middel van grafisch of audiovisuele middelen en natuurlijk een professionele redactie. Tevens kan onze IT afdeling uw website optimaliseren, doorlichten of geheel opnieuw bouwen.

Regionaal
WijBusinessNieuws biedt u een zakelijk provinciaal marketingplatform voor doeltreffende advertentie proposities in 5 provincies;

Voor meer informatie over de advertentiemogelijkheden en tarieven van WijUtrecht mail dan naar verkoop@WijUtrecht.nl. Wij vertellen u er graag alles over.