Opening

Bilthoven krijgt weer een ALDI

Op woensdagochtend 19 juni om 8:00 uur wordt de nieuwe winkel aan de Leyenseweg 125 geopend

Bilthoven krijgt weer een ALDI!
Culemborg
Na de sluiting van het filiaal aan de Vinkenlaan hebben de klanten van ALDI lang moeten wachten, maar vanaf volgende week is het zover: Bilthoven krijgt weer een ALDI. Op woensdagochtend 19 juni om 8:00 uur wordt de nieuwe winkel aan de Leyenseweg 125 feestelijk geopend door filiaalleider Richard Essenburg. Richard en zijn team staan te popelen om aan de slag te gaan in het mooie nieuwe filiaal en klanten te verwelkomen.

De winkel van ruim 1100 m2 met energielabel A is voorzien van zonnepanelen en is volledig gasloos. Er worden diverse duurzame oplossingen geïnstalleerd, zoals energie efficiënte koelingen en een warmte terugwininstallatie. Het filiaal wordt ingericht volgens de meest recente winkelformule, waarbij meer focus ligt op vers. Deze indeling is logisch voor de klant en vereenvoudigt het werk van de medewerkers.

Openingsactie

De eerste 400 klanten die minimaal twintig euro besteden ontvangen een gratis ALDI-tas en een altijd-prijs kraskaart. Naast de hoofdprijs van 250 euro maken klanten onder meer kans op een contactgrill en een stoomreiniger. Klanten die misgrijpen krijgen, zolang de voorraad strekt, een gratis ALDI-boodschappentas. Om de opening extra feestelijk te maken staat er een foodtruck op het terrein waar klanten gratis kunnen proeven van heerlijke gerechtjes bereid met ALDI-producten.

De nieuwe ALDI aan de Leyenseweg beschikt over 170 gemeenschappelijke parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00 en op zondag van 12:00 tot 18:00 uur. Kijk hier voor meer informatie.

Vorig bericht 7 Bedrijven failliet in Utrecht
Volgend artikel 10 bedrijven failliet afgelopen week in Utrecht

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijUtrecht