Zzp

ProLinker introduceert netwerkbeloningsysteem voor freelancers

Passief inkomen wordt toegankelijk voor zzp'ers en freelancers

ProLinker introduceert netwerkbeloningsysteem voor freelancers

ProLinker lanceert op 1 Mei een nieuw concept voor recruitment van freelancers binnen Nederland en België: werven via de inner circle van professionals. Hiermee kunnen freelancers passief inkomen verdienen aan het netwerk en opdrachtgevers krijgen toegang tot de beste professionals. Daarnaast is het ook mogelijk om veilig samen te werken door middel van escrow.

Een basisinkomen nu voor iedereen toegankelijk

ProLinker introduceert een beloningssysteem, waardoor passief inkomen voor iedereen toegankelijk wordt door het potentieel van het eigen netwerk te benutten. Freelancers verdienen 2% van het uurtarief van een professional die bij het platform is aangedragen. Dit geeft ongekende mogelijkheden voor freelancers om te profiteren van connecties en voor werkgevers om de beste professionals te vinden.

Gevarieerde talentpool

ProLinker is er trots op gebruikers toegang te bieden tot een diverse talentpool van 500.000 freelancers, verrijkt door de kracht van netwerken en partners. Dit netwerk, verspreid over de hele wereld, zorgt ervoor dat bedrijven snel de juiste vaardigheden en expertise kunnen vinden, waardoor creativiteit en innovatie worden bevorderd.

Geavanceerde technologie

Het platform introduceert geavanceerde zoektools op basis van AI, aangevuld met een risicoverlagend escrow-transactiesysteem. Werkgevers kunnen zo snel de exacte vaardigheden en beschikbaarheid van freelancers vaststellen en snel een passende professional inhuren. “Door de combinatie van geavanceerde technologie en de kracht van het netwerk van freelancers in te zetten besparen wij tijd en geld bij de inhuur van de flexibel schil binnen een organisatie”, aldus Niels van der Schoot oprichter en CEO van ProLinker.

Focus op divers talent en stabiel inkomen

ProLinker erkent het belang van toegang tot talent en een vast inkomen voor freelancers. Het platform biedt daarom een omgeving waar freelancers het netwerk kunnen inzetten voor het vinden van de juiste professionals, waarmee een consistente inkomstenstroom wordt gegarandeerd en snel de juiste match kan worden gemaakt. ProLinker blijft innoveren en hierbij uitzonderlijke waarde leveren aan zijn gebruikers. Met een focus op divers talent, geavanceerde searchtools, veilige transacties en stimuleren van remote werken, loopt het platform voorop op het gebied van innovatie op de arbeidsmarkt.

Vorig bericht PAS-melders krijgen prioriteit in Utrechtse stikstofbank
Volgend artikel Tien faillissementen in Utrecht in eerste weken april

Nu op WijUtrecht