Groeilabel

The Growth Collective lanceert veranderlabel Transform Now

Helpt organisaties met hulp van specialistische Transformers duurzaam veranderen

The Growth Collective Transform

Utrecht,
Het nieuwe Transform Now helpt organisaties met hulp van specialistische Transformers duurzaam veranderen. De Nederlandse organisatiegroei (in 2022 telt ons land volgens het CBS voor het eerst ruim 2 miljoen bedrijven)  is een perfecte voedingsbodem voor uiteenlopende organisatorische uitdagingen. En dus is de vraag naar specialistisch verandermanagement actueler dan ooit.

Transforming the way organisations work today

Transformers zijn HBO/universitair geschoolde professionals met onder meer ervaring in HR. Digital, en CX of binnen het sociaal domein, met 3 tot 15 jaar werkervaring. Iedereen met deze specificaties is welkom in dienst te treden. Maar Transform Now is er ook voor individuele Changemakers die het uitdagend vinden om als ZZP-er vooruitgang op gang te helpen onder het motto ‘Transforming the way organisations work today’.

Veranderkunde 5.0: de organisatie, het team en het individu

Managing Partner van Transform Now Stefanie van de Griendt stelt dat de kunst van een effectieve duurzame verandering zit in het vinden van de juiste balans tussen de harde en zachte kant van een organisatie. Aan de harde kant gaat dit om de cijfers, de organisatiestructuur en de processen. Aan de zachte kant heeft dit betrekking op gedrag, de relaties tussen medewerkers en de ingesleten routines en patronen. Transform Now helpt daarom met duurzaam transformeren op drie niveaus: dat van de organisatie, het team en het individu. Om Transformers met energie te voeden, te inspireren en hun kennis te verdiepen is het Transform Now Development Program in het leven geroepen.

Oprichter van The Growth Collective Michel Verspui “Transform Now is één van de groeilabels van The Growth Collective die er samen voor zorgen dat een organisatie, een team, een individu én een merk samen (op)groeien. Onze interim Transformers gaan uitdagingen aan om organisaties toekomstbestendiger te maken. Soms met grote digitale innovaties en soms in kleine procesmatige stappen om zodoende projecten tot een succesvol eind te brengen.”

Vorig bericht DataChecker zet in op groei en kiest voor Capital A
Volgend artikel Huttopia opent outdoor concept-store in Utrecht

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijUtrecht