Infra

Weekendafsluiting Bunschoterstraat (N199) in Hoogland

Werkzaamheden duren van vrijdag 28 juni 20:00 uur tot maandag 1 juli 06:00 uur

Weekendafsluiting Bunschoterstraat (N199) in Hoogland

In het weekend van vrijdag 28 juni is de Bunschoterstraat (N199) in Hoogland afgesloten door wegwerkzaamheden. De weg is dicht tussen de rotonde bij de Rondweg Noord tot de kruising met de Maatweg. De werkzaamheden duren van vrijdag 28 juni 20:00 uur tot maandag 1 juli 06:00 uur. 

Geluidsreducerend asfalt

De werkzaamheden worden uitgevoerd door de Versluys Groep in opdracht van de provincie Utrecht. Tijdens de werkzaamheden wordt de kruising van de Bunschoterstraat (N199) met de Coelhorsterweg in Hoogland aangepakt. Het asfalt wordt vervangen door geluidsreducerend asfalt. Ook wordt nieuwe markering aangebracht en de afwatering hersteld.

Afsluiting en omleiding

De weg is het gehele weekend afgesloten tussen de Rondweg Noord en Maatweg. De parallelweg van de N199 (Bunschoterstraat) blijft open voor bestemmingsverkeer. Tijdens de afsluiting van de kruising zetten we verkeersregelaars in om het oversteken van fietsers en voetgangers veilig te laten verlopen.  Verkeer wordt in beide richtingen omgeleid via de Rondweg Noord, Rondweg Oost en Zielhorsterweg.

Openbaar vervoer

De bussen blijven rijden en zullen gebruik maken van de parallelweg. Vanwege werkzaamheden aan de bushalte ‘Zevenhuizerstraat’ maken we een tijdelijke halte aan de parallelweg voor reizigers.

Slag om de arm

Bij alle wegwerkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden voorkomen waardoor het werk moet worden uitgesteld naar een later moment. Bijvoorbeeld als het lange tijd hard achter elkaar regent. Asfalteren is dan niet verstandig omdat de kwaliteit van het resultaat onvoldoende zal zijn.

Vorig bericht   Provincie Utrecht sluit 'Green Deal' bedrijventerreinen van de toekomst
Volgend artikel 143 agrariërs doen mee aan Utrechtse Monitor Duurzame Landbouw

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijUtrecht