Event

Bekendmaking genomineerden 41ste Geerlig Riemerprijs

Lieke de Baat, Daan Olgers en Famke Verstegen genomineerd

Bekendmaking genomineerden Geerlig Riemerprijs

Driebergen,
Lieke de Baat, Daan Olgers en Famke Verstegen zijn genomineerd voor de Geerlig Riemerprijs 2023. De komende dagen kan gestemd worden op één van deze kandidaten. Op donderdag 1 juni wordt bekendgemaakt wie de 41ste Geerlig Riemerprijs in ontvangst mag nemen. 

Thema innovatief ondernemen

Onder het thema “innovatief ondernemen” belooft de 41ste uitreiking van de Geerlig Riemerprijs op donderdag 1 juni in de Spykerzaal van IVA Business School een spectaculaire middag te worden. Deze jaarlijkse prijs wordt toegekend aan een IVA-student(e) die zowel intellectuele gaven als sociale vaardigheden opvallend goed combineert, volgens de beoordeling van zowel medestudenten als docenten. Deze prestigieuze prijs is een eerbetoon aan de heer Geerlig Riemer, de oprichter van het instituut, en werd geïntroduceerd ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum in 1980.

De Geerlig Riemerprijs

De Geerlig Riemerprijs bestaat uit een oorkonde en een geldbedrag dat besteed kan worden aan een studiereis, stage of aanvullende opleiding en wordt mogelijk gemaakt door de steun van de vrienden van het IVA Jubileumfonds. Deze vrienden dragen deze prijs, het IVA Jubileumfonds en IVA Business School, een warm hart toe. Tijdens de uitreiking hebben de vrienden van de stichting de gelegenheid om te netwerken met elkaar en met IVA-studenten, wat waardevolle zakelijke connecties kan opleveren.

Succesvolle sprekers

De middag staat bol van inspirerende gastsprekers en muzikale optredens. Eén van de sprekers is oud IVA student Bas van Heertum, succesvol ondernemer en directeur-eigenaar van Bas Group. Dit familiebedrijf, gevestigd in Veghel, is wereldwijd een toonaangevende speler op het gebied van trucks, bedrijfswagens, bouwmachines, truckonderdelen, banden en meer. Tijdens zijn presentatie zal Van Heertum zijn passie voor ondernemerschap delen en ervaringen bespreken die hebben bijgedragen aan het succes van de bedrijven binnen Bas Group. “Ik vind het een eer om te mogen spreken voor deze fantastische groep studenten en het IVA-netwerk. De IVA was voor mij de start van mijn ondernemerschap. Bij Bas Group zit innovatie in ons DNA. Ik kijk er naar uit om de zaal de inspireren’’ aldus Van Heertum.

Winnares twee Gouden Giraffe awards

Een andere spreker is oud IVA studente Maureen Vullings, eigenaar van Turn Key Business Events uit Eindhoven. Met haar bedrijf biedt ze totale ontzorging van opdrachtgevers en organiseert ze evenementen op een ongeëvenaard niveau. Onlangs heeft ze twee Gouden Giraffe awards gewonnen, één in de categorie ‘Brand events’ en één in de categorie ‘Innovatie award’. Deze erkenning kreeg ze voor haar samenwerking met Philips aan het project ‘The Wonder of You’, een innovatief wereldwijd eventconcept met een Virtual Reality-beleving dat in 16 landen en 7 talen is uitgerold. Ze zegt over de IVA: “Deze plek ademt succes uit. Ik wil alle studenten en het aanwezige bedrijfsleven aanmoedigen om altijd het beste uit jezelf te halen. Een succesvolle onderneming begint bij een goed team, lef en blijven innoveren’’ aldus Vullings.

Aamelden

Het is voor ondernemers uit het bedrijfsleven mogelijk om bij deze prijs aanwezig te zijn. Aanmelden voor de 41ste Geerlig Riemerprijs op donderdag 1 juni kan via de website van IVA Business School.

Vorig bericht College stemt in met Centrumplan Vinkeveen
Volgend artikel Start onderzoek naar beleving op vijf toekomstige doorfietsroutes

Nu op WijUtrecht