Samenwerking

Garageformule CarProf partner van Veilig Verkeer Nederland

CarProf benadrukt belang van goed onderhouden auto

Garageformule CarProf partner van Veilig Verkeer Nederland

Foto: CarProf

Een goed onderhouden auto is veiliger op de weg. Naast vakmanschap in de werkplaats wil garageformule CarProf meer bijdragen aan het verbeteren van de verkeersveiligheid. Door een partnership aan te gaan met Veilig Verkeer Nederland vraagt CarProf extra aandacht voor dit thema. “We delen dezelfde ambitie en kunnen met onze samenwerking elkaar echt versterken”, aldus Ivar Camps van CarProf. Op 26 januari tekenen beide partners een overeenkomst voor ten minste drie jaar.

Veilig verkeer

Wie kent de campagnes van Veilig Verkeer Nederland niet: ‘Ben je Bob, zeg het hardop!’, ‘MONO’, of ‘Onze scholen zijn weer begonnen’. “Bedoeld om mensen aan het denken te zetten over hun verkeersgedrag”, licht Rob Stomphorst toe. “We hebben vorig jaar ons 90-jarig bestaan gevierd en gaan onverminderd door met onze missie ‘Iedereen veilig over straat'”.

Veilige auto(mobilist)

CarProf wil ook bijdragen aan een verkeersveilige samenleving door het belang van goed onderhoud te benadrukken. Ivar Camps: “Een auto met voldoende bandenprofiel kan bij een noodstop door een kortere remweg een verkeersongeval voorkomen. Ook goedwerkende remmen en ruitenwissers zijn essentieel. Zowel de staat van een auto, als het gedrag van de automobilist is bepalend voor de veiligheid in verkeerssituaties.” Samen met Veilig Verkeer Nederland wil CarProf daar een verschil in maken.

APK-actie

Met vakkundig onderhoud en het bewegen van de maatschappelijke agenda zet CarProf zich proactief in voor verkeersveiligheid. Daarnaast steunt CarProf sinds 2020 TrafVic Kids van Fonds Slachtofferhulp. Een wereldwijd uniek project op basis van wetenschappelijk onderzoek voor rouwbehandeling aan kinderen die een dierbare hebben verloren in het verkeer. Bij elke uitgevoerde APK doneren alle CarProf autobedrijven in Nederland 0,50 EUR. Zo heeft CarProf in de afgelopen drie jaar al 101.370,- EUR kunnen doneren. Ivar Camps: “Deze succesvolle APK-actie zetten we vanaf deze maand ook voort met onze nieuwe partner Veilig Verkeer Nederland.”
“Wij zijn blij met de inzet van onze kersverse partner CarProf op verkeersveiligheid en de wijze waarop CarProf daaraan heel concreet invulling geeft in zowel communicatief als financieel opzicht”, vult Rob Stomphorst aan.

Vorig bericht Onderhoudswerkzaamheden Vreelandbrug
Volgend artikel Nieuwe eigenaar voor Multicopy Zeist

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijUtrecht