Verbinding

Healthy Sisters, lokale ondernemers en Knorr organiseren Ramadan Markt

De zussen reizen van Rotterdam met hun Healthy Sisters Ramadan Truck door naar Den Haag, Eindhoven en Utrecht

Healthy Sisters, lokale ondernemers en Knorr organiseren Ramadan Markt in Rotterdam

Foto: Emma Peijnenburg.

Rotterdam,
Eind volgende week begint de Islamitische vastenmaand, ook wel bekend als de ramadan. Ter gelegenheid hiervan organiseren de zussen Rachida en Najima Kharbouch – bekend van het online platform Healthy Sisters – samen met Knorr en lokale ondernemers uit de moslimgemeenschap op woensdag 6 maart een Ramadan Markt in Rotterdam. Bezoekers kunnen op de markt inkopen doen voor de ramadan en genieten van de kookkunsten van de zussen, geserveerd vanuit hun Healthy Sisters Ramadan Truck. Deze truck zal in de drie daaropvolgende dagen doorreizen naar Den Haag, Eindhoven en Utrecht. De markt en foodtruck zijn een initiatief van Knorr om bezoekers samen te laten komen voor de ramadan en kennis te laten maken met het halal assortiment. 

Genieten van elkaar, eten en Arabische livemuziek

De Ramadan Markt in Rotterdam is een plek waar iedereen welkom is en uitgenodigd wordt om samen te eten, tijd met elkaar door te brengen en te genieten van Arabische livemuziek. Het Nederlands-Marokkaanse influencerduo Rachida en Najima zijn op de markt aanwezig met hun Healthy Sisters Ramadan Truck van waaruit zij gratis halalgerechten serveren, waaronder een Chorba soep, Harira soep en een veggie wrap. Verder zijn er op de markt verschillende lokale ondernemers uit de gemeenschap aanwezig, waaronder verkopers van gebedskleding en Eid-decoratie.

Healthy Sisters Ramadan Truck in Den Haag, Eindhoven & Utrecht

Na de Ramadan Markt in Rotterdam reizen de Healthy Sisters met de Healthy Sisters Ramadan Truck door naar Den Haag, Eindhoven en Utrecht waar zij hun gerechten eveneens aan bezoekers zullen serveren.

 

Vorig bericht Morgana wint Opiness Award ‘Best Beoordeeld 2024’ in de rubriek Slapen
Volgend artikel Horecagelegenheid Liemès focust met succes op zakelijke markt

Nu op WijUtrecht