Infra

Inspectie riolering tussen Montfoort en Linschoten

Werkzaamheden duren naar verwachting een week

Inspectie riolering Montfoort LinschotenMontfoort, Linschoten,
Op 6 maart 2023 start aannemer Van der Velden Rioleringsbeheer met het reinigen en inspecteren van de riolering langs de M.A. Reinaldaweg (N204) tussen Montfoort en Linschoten, in opdracht van de provincie Utrecht. De werkzaamheden duren naar verwachting een week en geven weinig hinder.

Planning werkzaamheden

De werkzaamheden vinden plaats over een lengte van een kleine vijf kilometer, tussen Willeskop (N228) in Montfoort en de Lage Kade in Linschoten. Van der Velden werkt tussen 09:00 en 15:00 uur, dus buiten de spits. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, werkt de aannemer met een rijdende afzetting. Verkeersregelaars zijn aanwezig om het verkeer veilig langs het werk te leiden.

  • Al het verkeer (auto, bus, fiets) kan het werk passeren.
  • Alle aanliggende panden blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.
  • Bij calamiteiten krijgen de nood- en hulpdiensten altijd een snelle doorgang.

Inspectie geeft inzicht

De werkzaamheden langs de M.A. Reinaldaweg maken deel uit van het jaarlijkse rioleringsonderhoud dat de provincie Utrecht uitvoert langs haar wegen. Door de inspectieputten, de kolken en de afvoerleidingen niet alleen te reinigen maar ook te inspecteren, krijgt de provincie een actueel inzicht in de technische staat van de riolering. Op basis daarvan maakt zij een onderhoudsplan voor de toekomst.

 

Vorig bericht Werkzaamheden verkeerslichten op twee kruisingen in Soesterberg
Volgend artikel Vervangen lichtmast Rondweg-Oost Veenendaal

Nu op WijUtrecht