Management

Intentie tot herbenoeming Ruud Joosten in raad van bestuur

'Raad van commissarissen is tot de conclusie gekomen dat Ruud Joosten uitstekend heeft gepresteerd in zijn rol als CEO'

Intentie tot herbenoeming van Ruud Joosten in de raad van bestuur

Bunnik,
De raad van commissarissen van Koninklijke BAM Groep nv heeft het voornemen Ruud Joosten voor te dragen voor herbenoeming als chief executive officer (CEO) van de raad van bestuur van Koninklijke BAM Groep.

Ruud Joosten is op 1 september 2020 als CEO benoemd tot lid van de raad van bestuur voor een initiële termijn van circa vier jaar, die eindigt bij de sluiting van de jaarlijkse algemene vergadering op 10 april 2024. De raad van commissarissen is voornemens de heer Joosten voor te dragen voor herbenoeming door de algemene vergadering op 10 april 2024 voor een nieuwe periode van vier jaar, met inachtneming van het wettelijke adviesrecht van de centrale ondernemingsraad.

Henk Rottinghuis, voorzitter van de raad van commissarissen: ‘De raad van commissarissen is tot de conclusie gekomen dat Ruud Joosten uitstekend heeft gepresteerd in zijn rol als CEO en de prestatie van BAM heeft verbeterd, op basis van de succesvolle implementatie van de strategie ‘Building a sustainable tomorrow’ en de verdere verlaging van het risicoprofiel van de onderneming. Op basis van deze prestaties hebben wij hem verzocht de strategie te ontwikkelen voor de volgende strategische periode 2024-2026. Wij willen hem graag weer voor een termijn aan boord houden om dit verder te brengen. Wij waarderen zijn inspirerende leiderschap en zijn focus op duurzaamheid. Het verheugt ons dat Ruud Joosten hierin heeft toegestemd en wij kijken uit naar onze verdere samenwerking.’

Vorig bericht Utrecht zoekt met inwoners en gemeenten naar windlocaties
Volgend artikel MeDirect verhoogt spaarrente naar 3%

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijUtrecht