Samenwerking

JAJO en Stiho zetten volgende stap in verduurzamingsopgave

Beide bedrijven ondertekenden op 11 juni Preferred Supplier Overeenkomst

JAJO en Stiho zetten volgende stap in verduurzamingsopgave

Foto: Bram Beuker (Stiho) Erik Koremans (New Horizon), Louis Camps (JAJO), Maarten Bakker (JAJO), Mark van Breukelen (Stiho), Karel Kalis (JAJO), Nanne Batelaan (DSG), Willem van Aarle (JAJO)

‘s-Hertogenbosch,
JAJO en Stiho hebben tijdens de Provada in Amsterdam op 11 juni hun handtekening gezet voor een duurzamere samenwerking. Met het tekenen van een Preferred Supplier Overeenkomst worden mooie stappen gezet in het verminderen van de CO2 uitstoot van beide bedrijven.

Closing the circle, together

Closing the circle, together. Dat is de missie van JAJO. De noodzakelijke verandering in de vastgoedsector is echter alleen mogelijk door samen te werken met de hele keten van partners, leveranciers, opdrachtgevers en andere bouwbedrijven.

Urban Mining Collective

Dochteronderneming New Horizon speelt een belangrijke rol bij het nastreven van de ambities op het terrein van duurzaamheid. Zij zijn initiatiefnemer van het Urban Mining Collective (UMC) en werken samen met de partners van het UMC samen aan de transitie richting een circulaire bouweconomie. De partners leveren gezamenlijk het grootste assortiment aan circulaire bouwmaterialen die vrijkomen uit Urban Mining.

Preferred Suppliers

Ook Stiho is partner van het UMC. Tijdens Provada hebben JAJO en Stiho hun samenwerking versterkt door het tekenen van een Preferred Supplier Overeenkomst. Dit helpt beide partijen bij het nastreven van hun duurzaamheidsambities, waaronder het verminderen van de CO2-uitstoot. Stiho zal zoveel mogelijk circulaire materialen aan JAJO leveren en deze met elektrische vrachtwagens transporteren. Daarnaast helpt deze overeenkomst Stiho meer invloed uit te oefenen richting fabrikanten met betrekking tot het verminderen van verpakkingsmaterialen. Hiermee verlagen beide bedrijven hun CO2 uitstoot. Ook op deze manier geeft JAJO door duurzame partnerschappen aan te gaan concreet invulling aan de missie Closing the circle, together.

Vorig bericht 7 Bedrijven failliet in Utrecht
Volgend artikel Bilthoven krijgt weer een ALDI

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijUtrecht