Samenwerking

MvR Digital Workforce wordt implementatiepartner van Alteryx

Partnerschap is onderdeel van strategie van MvR Digital Workforce om klanten beter te kunnen ondersteunen

MvR Digital Workforce wordt implementatiepartner

Maarssen,
MvR Digital Workforce, een speler in de wereld van digitale transformatie met inzet van hyperautomation-technologie, is verheugd aan te kondigen dat zij implementatiepartner is geworden van Alteryx, leverancier van geavanceerde data analytics software. Het partnerschap is onderdeel van de strategie van MvR Digital Workforce om klanten nog beter te kunnen ondersteunen bij het digitaliseren van processen en de digitale transitie. 

MvR Digital Workforce wordt implementatiepartner data-analyseverbeteringen

Als officiële implementatiepartner van Alteryx zal MvR Digital Workforce haar dienstverlening op het gebied van data analytics verder uitbreiden met de unieke mogelijkheden die de software van Alteryx te bieden heeft. Dit omvat o.a. het opzetten van geavanceerde dataworkflows, automatisering van data-invoerprocessen en het genereren van waardevolle inzichten uit complexe datasets die met behulp van RPA en AI kunnen worden ingezet bijvoorbeeld op het gebied van predictive maintenance, het gerobotiseerd verwerken van grote en complexe databestanden en servicedesktoepassingen.

Frank Mester, Managing Director van MvR Digital Workforce, benadrukt de voordelen van dit partnerschap: ‘In het afgelopen jaar hebben we bij diverse klanten geholpen met integratie van UiPath (RPA) en Alteryx en daarmee bijzondere oplossingen kunnen realiseren. Wij zijn verheugd deze samenwerking nu te formaliseren door een officieel partnerschap. Alteryx staat bekend om zijn krachtige en gebruiksvriendelijke analytics-automatiseringssoftware die ook door de business zelf gebruikt kan worden en daardoor minder afhankelijk worden van schaarse data engineers. Dit partnerschap stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen bij het maximaliseren van de waarde van hun data en een zeer snelle ontwikkeltijd te bieden.’

MvR Digital Workforce en Alteryx bundelen krachten

Marius Schenderling, Director Benelux van Alteryx: ‘Alteryx Benelux is verheugd de samenwerking aan te kondigen met MvR Digital Workforce, een sterke partner in Robotic Process Automation of RPA. Samen gaan we de manier waarop we gegevens verwerken, benutten en automatiseren opnieuw definiëren, waarmee we een nieuw tijdperk van efficiëntie en innovatie inluiden. Door de oplossingen van MvR Digital Workforce te combineren met de expertise van Alteryx, zijn we ervan overtuigd dat dit partnerschap een meerwaarde betekent voor onze klanten. Er liggen geweldige mogelijkheden in het verschiet!’

De samenwerking tussen MvR Digital Workforce en Alteryx zal leiden tot nog slimmere oplossingen, waarbij de waarde van data in de organisatie ook ontsloten kan gaan worden in processen die met RPA en AI worden uitgevoerd. Dit partnerschap zal de mogelijkheden van organisaties vergroten om data gedreven beslissingen te nemen, kosten te verlagen en concurrentievoordeel te behalen.

 

Vorig bericht Nieuwe directeur-bestuurder Spoorwegmuseum
Volgend artikel Herbalife dertig jaar actief in Nederland

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijUtrecht