Automatisering

Nieuwe documentoplossing bespaart jaarlijks honderden uren

Nederlandse cloudoplossing voor documentautomatisering

Nieuwe innovatieve documentoplossing bespaart jaarlijks honderden uren

Houten,
Documizers heeft onlangs haar nieuwe dienst voor documentautomatisering DocuFlow geïntroduceerd. De meeste bestaande klanten zoals bijvoorbeeld de KNVB
, FNV, Schipper accountants en Dille & Kamille zijn inmiddels over op deze online documentoplossing van Nederlandse makelij. DocuFlow geef aan dat bedrijven en organisaties tijd en geld kunnen besparen, fouten kunnen voorkomen en zorgt voor een professionele & uniforme werkwijze. 

DocuFlow is een cloudoplossing voor alles wat met documenten en e-mails te maken heeft. Het pakket biedt een document- en e-mailgenerator, procesautomatisering en integratie van het ICT-landschap. De applicatie neemt documenthandelingen over zoals het opstellen en versturen van offertes. Hierdoor vinden de werkzaamheden – vaak honderden of duizenden e-mails en documenten per dag – voortaan geautomatiseerd plaats zonder tik-, click- en zoekwerk.

Document- en e-mailprocessen vaak vergeten bij automatiseren

Het automatiseren van handmatig werk en administratieve processen vinden we inmiddels heel normaal. Organisaties steken veel energie in het digitaliseren en automatiseren van bijvoorbeeld HR-, logistieke en financiële processen. Toch worden document- en e-mailprocessen vaak vergeten bij automatiseren. Terwijl ook die processen bestaan uit een reeks repeterende administratieve handelingen. Denk aan het genereren, opslaan, versturen, (digitaal) ondertekenen en archiveren van documenten als offertes, contracten, rapporten of mailings. Het laten uitvoeren van deze processen door software in plaats van medewerkers zorgt volgens Documizers voor een enorme efficiency-boost.

Vorig bericht Start-up Revolt verduurzaamt IVA Business School
Volgend artikel Feestelijke opening ALDI Maarssen

Nu op WijUtrecht