Opening

Feestelijke opening ALDI Maarssen

Woensdagochtend 27 september wordt om 8:00 uur de nieuwe ALDI-vestiging aan het Bisonspoor 1064

ALDI Maarsen bij winkelcentrum Bisonspoor

Woensdagochtend 27 september wordt om 8:00 uur de nieuwe ALDI-vestiging aan het Bisonspoor 1064 in Maarssen feestelijk geopend door filiaalleider Richard Essenburg. Richard is al 11 jaar werkzaam bij ALDI. Hij kijkt er enthousiast naar uit om in het nieuwe filiaal aan de slag te gaan

Nieuwe winkel

De nieuwe winkel van ruim 1.600m² is ingericht volgens de meest recente ALDI-formule. Direct bij binnenkomst liggen de versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees en als je doorloopt komt de geur van afgebakken brood je meteen tegemoet. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Winnaars van ALDI, zijn het bewijs dat kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.

Openingsactie

De eerste 400 klanten krijgen bij minimale besteding van €20 een gratis boodschappentas en een altijd-prijs kraskaart. Op de kraskaarten staan prijzen als een fitness step, een Inventum handmixer of tegoedbonnen van maximaal €250. Voor klanten die naast het net vissen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis ALDI-boodschappentas. Iedereen is van harte welkom.

Foodtruck

Om de dag compleet te maken, staat er een foodtruck op het terrein, waar klanten gratis kunnen proeven welke heerlijke gerechtjes je met ALDI-producten kan maken.

Duurzame winkel

Duurzaamheid is één van de belangrijkste pijlers voor ALDI. Waar mogelijk worden onze winkels voorzien van zonnepanelen, we betrekken regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de bouw en er worden duurzame bouwmaterialen gebruikt.De nieuwe winkel aan het Bisonspoor is geopend op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00 en op zondag van 10:00 tot 18:00 uur. Parkeergarage Bisonshoppingcenter biedt ruime parkeergelegenheid en is de eerste vier uur gratis. Kijk hier voor meer informatie.

Vorig bericht Nieuwe documentoplossing bespaart jaarlijks honderden uren
Volgend artikel Glaspoort onderzoekt mogelijkheden voor aanleg glasvezel op Industrieweg in de Bilt

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijUtrecht